26 Nisan 2024, Cuma

Son gün Cuma!

1 Nisan 2015, Çarşamba 09:33

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf Kampanyası’na son katılma tarihinin, Cuma günü olduğunu hatırlattı.

Çine’de Türkiye’de ilki yapılacak olan Çine Esnaf Kampanyasına son katılım tarihinin 20 Mart’tan 3 Nisan Cuma gününe kadar uzatıldığını hatırlatan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çineli esnafın tümünün bu kampanyaya katılmasını istediğini söyledi.

Başkan Uyar, kampanyaya 3 Nisan’dan sonra katılımın mümkün olmadığının altını çizerek, kampanyaya katılmak isteyen esnafın Cuma gününe kadar müracaat etmesinin zorunlu olduğunu açıkladı. Kampanyanın hem ilçeye hem de esnafa katkı sağlayacağını belirten Metin Uyar, esnafın daha sonra 'Biz bu kampanyada neden yokuz' dememek için elini çabuk tutması gerektiğini ifade etti.

İŞTE O KAMPANYA

‘’Kampanyaya katılan esnaftan bir gün içerisinde toplam 100 liralık alışveriş yapan vatandaşlar, ilçenin belirli noktalarında kurulacak olan kampanya noktalarına fişlerini götürerek çekiliş biletine sahip olacak. Örneğin kampanyaya katılan bir esnaftan 30 liralık alışveriş yapan bir kişi kampanyada yer alan başka bir esnaftan 70 liralık alışveriş yaparak bir günde 100 lirayı tamamlarsa bir çekiliş bileti sahibi olma şansı elde edebilecek. Yani faturanın sayısı değil, toplam faturaların 100 liraya ulaşması önemli olacak. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte, ev, araba, beyaz eşya ve benzeri birçok hediye sahiplerine kavuşurken, kazanan yine ilçe halkı olacak." (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler