29 Mart 2024, Cuma

“Emrinizdeyiz”

30 Haziran 2015, Salı 11:04

     


Çine Ziraat Oda Başkanı Özkan Atıgan, Ramazan Ayı akşam gezileri kapsamında Bahçearası Mahalle halkını ziyaret etti. Başkan Atıgan, mahalleliye, “Çine Ziraat Odası olarak emrinizdeyiz” dedi.

 

Çine Ziraat Oda Başkanı Özkan Atıgan, Bahçearası halkını ziyaret etti. Bahçearası halkına, "Çine Ziraat Odası olarak emrinizdeyiz” diyen Başkan Atıgan, hükümetin kurulmasını beklediklerini, hükümet kurulduktan sonra tarım market ve yeni Ziraat Odası binası için çalışmalara başlayacaklarını belirtti. Ziraat Odasında işi olan vatandaşların daha rahat bir şekilde ağırlanması için yeni bir Ziraat Odası binası yapılacağını ifade eden Başkan Atıgan, bu binayı Çine İlçe Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü binasının hemen karşısına yapmayı düşündüklerini bu sayede vatandaşların Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık binası ile Çine Ziraat Odası binası arasında mekik dokumaları ve zahmet çekmelerini önleyeceklerini dile getirdi. Odaya kazandırılan yeni kepçenin vatandaşın her daim hizmetinde olduğunu söyleyen Başkan Atıgan, odaya bir numara tor aldıklarını bu sayede işlerin daha düzenli hale geldiğini söylendi. Çine Ziraat Odası üyeleri ve çiftçilerin rahat edebilmesi için yönetim kurulu üyeleri ile birlikte hareket ettiklerini söyleyen Başkan Atıgan, çiftçinin önemine değinerek, "Çiftçi üretendir, çiftçi üretmezse herkes aç kalır” diye konuştu. Başkan Atıgan, ayrıca Bahçearası ve çevresinde çok güzel kurbanlık koçların yetiştiğini de dilendirirken, bu koçları üreten kişilere bütün Aydın halkı adına canı gönülden teşekkürlerini iletti.

 

PLAKET VERİLDİ

Çine Ziraat Oda Başkanı Özkan Atıgan, eski Ziraat Odası Meclis Başkanı Hasan Fehim Çelik’e Ziraat Odası aracılığı ile çiftçiye vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verirken, eski Ziraat Odası Meclis Üyesi ve aynı zamanda mevcut Bahçearası Mahalle Muhtarı Hakan Karabulut’a teşekkür plaketini Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel takdim etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler