19 Nisan 2024, Cuma

Esnaf kampanyasını 2017’ye ertelediler

27 Haziran 2016, Pazartesi 09:34

     


Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirilen ve Çine’yi büyük bir AVM’ye çeviren ‘Çine’den Alışveriş Yapan Kazanıyor’ adlı kampanya, bu yıl uygulanmayacak. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine ekonomisini canlandırmak amacıyla düzenlenen kampanyayı tekrarlamak için bu yıl geç kaldıklarını, gelecek yıl erken davranarak güzel bir kampanya gerçekleştirmek istediklerini söyledi.

 

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar’ın, Aydın Denge Gazetesi Yayın Yönetmeni Emin Aydın'ın önerisiyle Türkiye’de ilk olarak Çine’de Esnaf ve Sanatkarlar Odası öncülüğünde, Çine Belediyesi ile Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın desteğinde gerçekleştirilen “Çine’den alışveriş yapan kazanıyor” kampanyasını tekrarlamak için yapılan girişimler sonuç vermedi.

Metin Uyar, esnaf ile yaptığı görüşmelerde bu yıl kampanya için geç kaldıkları kararına vardıklarını, kampanyanın ikincisi için 2017 yılını beklediklerini bildirdi. Kampanya için en az 100 esnafın bir araya gelmesini hedefleyen Uyar, bu sayının daha üstüne çıkabileceklerini umut ettiğini ve bu sayede ilkinde otomobil hediye ettikleri kampanyada büyük ödül sayısını artırabileceklerini söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler