19 Nisan 2024, Cuma

Çine Ziraat Odası, Şekerbank ile protokol imzaladı

26 Kasım 2018, Pazartesi 15:22

     


Çine Ziraat Odası, Şekerbank ile protokol imzalarken protokol kapsamında Oda üyelerinin tarımsal girdi ihtiyaçlarını nakit sıkıntı çekmeden uygun ödeme koşullarıyla karşılanmasının sağlanacağı belirtildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Ziraat Odası ve Şekerbank Aydın Şubesi arasında 'Hasak kart' ve 'Tarımsal Kredi' protokolü imzalandı. Protokole, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ile Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin imza attı. Protokol ile Oda üyelerinin kredi ve 'Hasat Kart' ile finansman, tedarikçilerden her türlü tohum, mazot, gübre ve fide gibi ihtiyaçların karşılanacağı ve ödemelerin ise hasat zamanında yapılabileceği ifade edildi.

 

HASAT KART İLE ÖDEME İMKANI

Şekerbank Aydın Şube Müdürü Rüstem Şahin, yapılan anlaşma ile üyelerin nakit ihtiyaçlarının uygun vade ve faiz oranları ile karşılanacağını belirtirken, "Oda üyelerin sigorta primlerinin yüzde 50'sini 'Hasat Kart' ile ödeme imkanı sunuyoruz. Tarım sigorta primlerinin yüzde 50'sini devlet karşılıyor. TARSİM ile gerçekleştirdiğimiz işbirliği sonucunda üyelerin sigorta bedelinin diğer yüzde 50'sini de 'Hasat Kart' ile ödeme imkanı tanıyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler