25 Nisan 2024, Perşembe

"Türkiye'ye örnek olacak"

26 Şubat 2015, Perşembe 14:13

     


Çine Esnaf Kampanyası'nın görüşülmesi için İstanbul Hedef Çekiliş Şirketi'nden gelen şirket Yönetim Kurulu Üyesi Merve Süzer, ilçede esnafa yönelik gerçekleştirilecek olan bu kampanyanın benzerinin Türkiye'nin hiçbir yerinde bu güne kadar yapılmadığını belirterek, Türkiye'ye örnek olacağını söyledi.

 

İlçede bulunan büyük alışveriş merkezleri nedeniyle ekonomik durumu bozulan esnafın kalkınması ve halkın ilçeden alışveriş etmesini sağlamak amacıyla Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası bünyesindeki oda ve kuruluşlar, belediye ve ilçenin önde gelen fikir büyüklerinin de katkısı ile gerçekleştirilecek olan Çine Esnaf Kampanyası, Belediye Toplantı Salonu'nda görüşüldü. Toplantıya, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, Çine Belediyesi Meclis Üyesi Burhan Kandemir, Avukat Evren Aytepe, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri Türker Ünal, esnaf Erkan Gökaslan ve esnaf Giray Yörük ile Hedef Çekiliş Yönetim Kurulu Üyesi Merve Süzer ve Aydın Denge Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Emin Aydın katıldı.

 

Merve Süzer, Türkiye'de esnafa yönelik daha önce böyle bir kampanya yapılmadığını ve Türkiye'ye örnek olacağını belirttiği kampanya hakkında şu bilgileri verdi:

 

"ÇİNELİLER KAZANACAK"

"Kampanyaya katılacak olan esnaf kampanya öncesi belirlenmiş olacak, kampanya başladığında eğer girmek isteyen esnaf olursa o kampanyaya dahil edilemeyecek ve yapılacak olan ikinci kampanyayı beklemek zorunda kalacak. Kampanyaya katılan esnaftan bir gün içerisinde toplam 100 liralık alışveriş fişi tahsis eden vatandaşlar, ilçenin belirli noktalarında kurulacak olan kampanya noktalarına fişlerini götürerek çekiliş biletine sahip olacak. Örneğin kampanyaya katılan bir esnaftan 30 liralık alışveriş yapan bir kişi kampanyada yer alan başka bir esnaftan 70 liralık alışveriş yaparak bir günde 100 lirayı tamamlarsa bir çekiliş bilet sahibi olma şansı elde edebilecek. Yani önemli olan faturanın sayısı değil, toplam faturaların 100 liraya ulaşması önemli olacak. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte, ev, araba, beyaz eşya ve benzeri birçok hediye sahiplerine kavuşurken, kazanan yine ilçe halkı olacak."

 

Süzer, eczaneler ile tütün, akaryakıt ve tekel ürünleri satışının dahil edilemediği kampanyanın Nisan ayında hayata geçirilmesinin planlandığını bildirdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler