20 Nisan 2024, Cumartesi

Çiftçiler tarla gününde buluştu

25 Mayıs 2015, Pazartesi 09:32

     


Çine'de faaliyet gösteren Helvacıoğlu Traktör Anonim Şirketi A. Ş, Newholland marka traktörlerini ve ekipmanlarını tanıtmak amacıyla tarla günü düzenledi. Etkinlikte, TD 75 D ve TD 110 D serisi traktörler çiftçilere tanıtıldı.

 

Kahraman Mahallesi’nde gerçekleşen tarla gününe, CHP Aydın Milletvekili Adayı Mehmet Fatih Atay, Newholland Ege Bölge Müdrü Cüneyt Tanka, Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Agaran, 145 Nolu Çine Tariş Pamuk ve Yağlı Tohumlar Kooperatifi Başkanı Mustafa AkdamÇine Belediye Meclis Üyeleri, Çiftçi Malları Koruma Derneği Başkanı Muammer Direk, banka müdürleri ve çok sayıda çiftçi katıldı.

 

Bu yıl tarla gününün üçüncüsünü düzenlemekten çok mutlu olduklarını belirten Çine Helvacıoğlu Traktör A. Ş’nin sahibi Melih Ünal, şunları söyledi:

“Bayisi olduğumuz Newholland Türk Traktör ve Ziraat Makinaları A.Ş.’nin Türkiye’deki fabrikalarında günümüz teknolojisi ile Türk mühendislerimiz tarafından tasarlanıp Türk işçilerimizin alın teri ile üretilmekte olan traktörlerimizden TD 75 D ve TD 110 D serisi traktörlerimizi bölgemiz çiftçilerimize bu etkinliğimizde kullanma ve test etme fırsatı sunduk. Bölgemizde çiftçilerimiz tarımın yanı sıra hayvancılıkta yapıyorlar. Hayvan yeminin ham maddesi olan sılaj ve buğday samanı için güçlü traktöre ihtiyaç olduğu artık kaçınılmazdır. İşte bu traktörlerimiz çiftçimizin ihtiyacını karşılayacak kapasite ve güçtedir. Traktörlerimiz bölgemiz çiftçimizin beğenisini almıştır. Ziraat Bankası başta olmak üzere Koçfinans, Yapı Kredi Bankası, Denizbank, Akbank, Garanti Bankası, TEB, Halk Bankası anlaşmalı zirai kredili kampanyalarımızdan faydalanmak isteyen tüm çiftçi dostlarımızı showroomumuza bekliyoruz.”

 

Etkinlikte misafirlere, pilav üstü kavurma, ayran ve aşure ikram edildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler