25 Nisan 2024, Perşembe

Projede sona geliniyor

24 Şubat 2015, Salı 13:57

     


Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanlığı tarafından düzenlenecek olan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarının destek verdiği ‘Çine’den Alışveriş Yapan Kazanıyor’ kampanyasında sona yaklaşıldı.

 

Kampanya hakkında bilgi veren Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, şunları söyledi:

“Kampanyamızı yürüten komitemiz, bu konuda uzun zamandır büyük çaba harcadı ve Çine için çok heyecan verici bir kampanya planlandı. Kampanya detaylarını kısa zaman içerisinde, büyük güzel bir lansman toplantısıyla tüm Çine halkına duyuracağız. Kampanyanın lokomotifi olacak esnaf arkadaşlarımızla da toplantılar yapmakta, onların da fikirlerini kampanyaya dahil etmekteyiz. Yürütülen bu çalışmada başta Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer ve Sivil Toplum Kuruluşları yakından destek vermektedir.”

 

Türkiye’de oda olarak bu tarz kampanyanın ilk defa Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası tarafından yapılacağını söyleyen Uyar, “Bu büyük kampanyanın Çine ve mahallelerinde yaşayan Çinelerin yanı sıra çevre il ve ilçelerden yaşayan hemşerilerimiz tarafından da büyük destek göreceğini ümit ediyoruz” diye konuştu.

 

Öte yandan, yarın saat 11.00’de, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in makamında, proje hakkında önemli bir toplantı yapılacağı bildirildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler