23 Nisan 2024, Salı

"Son günleri beklemeyin"

22 Ekim 2016, Cumartesi 08:44

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanan ve Resmi Gazete'de yayımlanan 6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun’un bugüne kadar gerçekleşen bütün kolaylıkların daha da ilerisinde bir fırsat olduğunu ifade ederek Çinelilerin yapılandırma için son günleri beklememelerini istedi.

Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Oda aylık borçlarının da faizsiz olarak yapılandırma içerisinde yer edindiğini belirterek üyelerini 2016 Haziran ayı ve daha önceki dönemlere ait alacaklara ilişkin getirilen yapılandırmadan faydalanmalarını istedi. Yapılandırma başvuru sayısı SGK’da 200’ü bulmazken, Çine Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde bin 900 başvuru yapıldığını açıklayan Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Metin Uyar, bu rakamların beklenilenin çok altında olduğunu belirtti.

 

SİSTEMLER ÇÖKEBİLİR

Yapılandırma için son başvuru tarihinin 31 Ekim 2016 olduğunu hatırlatan Başkan Uyar, son günlerde kurumların sistemlerinde yaşanacak yoğunluk nedeniyle sistemlerin çökebileceğini ve yapılandırmaların yapılamaz hale gelebileceği tehlikesine karşın Çinelilerin yapılandırma için son günü beklememelerini tavsiye etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler