25 Nisan 2024, Perşembe

Çineli çiftçiler tarım fuarında yeni araçları tanıdı

22 Ocak 2018, Pazartesi 11:45

     


Çine Ziraat Odası’nın organizasyonu ile Çineli çiftçiler, Nazilli Tarım Fuarı'na katıldı. Çiftçiler fuarı gezerek tarımdaki yenilikleri görme fırsatı buldu.

 

Çine Ziraat Odası tarafından gerçekleştirilen organizasyon ile Çineli 100'e yakın çiftçi Nazilli Tarım Fuarını gezdi. Çiftçiler, fuarda yeni tarım makinelerini, tarımdaki teknolojik gelişmeleri görme fırsatı buldu. Fuarın ardından çiftçiler Yenipazar'daki Yörük Ali Efe Müzesi'ni ziyaret etti.

 

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, "Bizim, oda olarak asli görevlerimizden birisi üreticimizin ufkunu açmaktır. Bu doğrultuda geçmişte olduğu gibi bugün de tarımsal fuar gezilerimizi icra ediyoruz. Şuan zeytinde olan üreticilerimiz de var, onlar katılamadı ancak biz bu fuarlarımıza devam edeceğiz. Nazilli Tarım Fuarı'nda üreticilerimiz tarımdaki yeni gelişmeleri gördü, yeni makine ve ekipmanları inceledi. Ardından da Yörük Ali Efe Müzesi'ni de ziyaret ettik. Bizim için bilgi yüklü ve güzel bir gün oldu" ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler