19 Nisan 2024, Cuma

Sütçüler A.Ş. yeni yerinde hizmete başladı

20 Temmuz 2017, Perşembe 10:50

     


Çine’de 18 yıldır hizmet veren Sütçüler A.Ş.’ye ait yeni hizmet binası gerçekleştirilen tören ile hizmete açıldı.

 

Karakollar Mahallesinde 1999 yılından bu yana hizmet veren Sütçüler A.Ş., eski hal tesisini yeni hizmet tesisine dönüştürdü. Hizmet binasının açılış töreni yoğun kalabalık eşliğinde gerçekleştirildi. Sütçüler A.Ş. ortakları Ali Gökcan, Gürbüz Gökcan, Cavit Karademir ve Sezgin Karademir, davetlilerle yakından ilgilendi. Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcileri, mahalle muhtarları, mahalle halkı ile birlikte çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesini Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer kesti. Davetlilere çeşitli yiyecek ve içecek ikramında bulunuldu.

 

“HİZMET VERMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Sütçüler Anonim Şirket Müdürü Barış Güvenç, “Eski hal tesisi binasını Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer beyin katkıları ile yeni hizmet binamıza dönüştürdük. İhale ile aldık ve atıl durumdaki hal binasını yeniden mahalle ekonomisine kazandırdık. 18 yıldır hizmet veriyoruz, üreticilerimizin sütünü ulusal pazarlara taşıyoruz ve bundan sonra yeni yerimizde de geçmişte olduğu gibi üreticimize hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

“ÇİNE’MİZE HAYIRLI OLSUN”

Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Sütçüler A.Ş. büyüdü ve eski yerine sığmaz hale geldi. Eski yerinde düğün salonu bulunuyordu. Şirket, eski hal tesisini pırıl pırıl yaparak hizmet binasına dönüştürdü. Sütçüler A.Ş. ilçemiz için çok önemli bir şirket. İlçemizde hizmet verdikleri için mutluyuz. Çine’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

BAŞKAN ATIGAN TEŞEKKÜR ETTİ

Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan da Sütçüler A.Ş.’nin üreticiyi her zaman destekleyen ve işini uzman olarak yapan bir şirket olduğunu belirterek, ilçeye vermiş olduğu hizmetlerinden ötürü tüm üreticiler adına teşekkür etti. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler