29 Mart 2024, Cuma

Aydın'daki sorunları Ankara'ya taşıyacaklar

18 Ekim 2019, Cuma 10:28

     


Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Hizmetler Kurulu Teknik Müşavirleri Çiftçilerin sorunları, çözüm yolları ve proje çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere Aydın'ın her ilçesini ziyaret ediyor.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Hizmetler Kurulu Teknik Müşavirleri Aysun Çilingiroğlu ile Fatma Gündüz, Aydın'daki tarımsal sorunlar, çözüm yolları ve proje çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunmak üzere çalışmalarına başladı. Ziraat Odaları yetkilileri ile birlikte Aydın tarımı hakkında bilgi sahibi olmak, sorunları yerinde incelemek ve çözüm önerileri için fikir alışverişinde bulunmak için çiftçileri ziyaret eden teknik müşavirler ilçe ilçe tarım çalışmalarını dosyalandırarak bu dosyaların Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezine ulaşmasını sağlayacak.

 

ÇİFTÇİLERİN SORUNLARI KALEME ALINDI

Türkiye Ziraat Odaları Birliği Teknik Hizmetler Kurulu Teknik Müşavirleri Aysun Çilingiroğlu ile Fatma Gündüz Çine'deki çalışmalarını bitirdi. Müşavirler, Ece Tarım Fıstık ve mısır fabrikası ile birlikte Çine Karakollar Mahalle Muhtarı Gültekin Celep'in hayvan işletme tesisini de gezerek fıstık, mısır ve hayvancılık hakkında fikir alış verisinde bulundu. Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok ile birlikte sahada incelemelerde bulunan müşavirler çiftçilerin sorunlarını dinledi. Çine'de çiftçilerin girdi maliyetlerinin yüksek olmasından şikayetçi oldukları ayrıca her ay istenilen elektrik faturalarının hasat dönemi sonrası toplu alınması talebinde bulunulduğu bilgisine ulaşıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler