25 Nisan 2024, Perşembe

Karpuzlulu çiftçilere Vakıfbank desteği

17 Ağustos 2016, Çarşamba 14:26

     


Karpuzlu Ziraat Odası Başkanlığı ile Vakıfbank Çine Şubesi arasında, tarımsal krediler konusunda protokol imzalandı.

Protokol çerçevesinde çiftçiler tek kefil ile 20 bin, ipotek ile kefilsiz 40 bin liraya kadar kredi kullanma imkanı bulacak.

 

Karpuzlu Ziraat Odası hizmet binasında gerçekleşen protokol imza törenine, Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu, Karpuzlu Ziraat Odası Meclis Başkanı Şeref Gülpınar, Karpuzlu Ziraat Odası Genel Sekreteri Ünal Şenlendi, Vakıfbank Çine Şube Müdürü Mehmet Bilaloğlu, Banka Personellerinden Gülcan Cesur ve Gamze Yılmaz katıldı.

Törende açıklama yapan Ziraat Odası Başkanı Hasan Aydoğdu, “Vakıfbank Çine Şubesi ile yaptığımız bu protokol çerçevesinde oda üyelerimiz 1 ile 5 yıl arasında değişen ödeme imkanları ile işletme, arazi alımı, traktör alımı gibi konularda faydalanabilecekler” dedi.

Oda üyesi çiftçilerinin faydalanabilecekleri tarımsal krediler hakkında bilgi veren Vakıfbank Çine Şube Müdürü Mehmet Bilaloğlu, “Çiftçilerimiz tek kefil ile 20 bin liraya kadar, ipotek ile kefilsiz 40 bin liraya kadar kredi imkanlarından istifade edeceklerdir. Ayrıca traktör ve arazi alımlarında ise 5 yıla kadar vade imkanlarımızdan faydalanacaklardır” diye konuştu. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler