20 Nisan 2024, Cumartesi

Çelebi Kuruyemiş Çinelilerin hizmetine başladı

17 Haziran 2021, Perşembe 14:00

     


Çine’de 200’den fazla ürün çeşidi ile hizmete başlayan Çelebi Kuruyemiş Mağazası’nn açılış töreni gerçekleştirildi. Mağaza işletmecileri Latif ve Sami Çelebi, kaliteli ürünleri uygun fiyatla ilçe halkına sunduklarını ifade etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çelebi Kuruyemiş’in Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda hizmete sunduğu mağazanın açılış törenine, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Egemen Yılmaz, İYİ Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Bozkurt, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Özden, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Ok ile Gençlik Kolları Başkanı Tayfun Cesur, Çelebi Ailesi ve yakınları ile vatandaşlar katıldı.

“İLÇEMİZİN NÜFUSU AZALIYOR AMA İŞLETME SAYISI ARTIYOR”

Açılış töreni öncesi bir konuşma gerçekleştiren Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, “Az önce mağazanın içerisine dolaştım, burada ihtiyaç olacak çok sayıda ürün var. Umarım Çine halkı bu hizmetten, işletmecilerimiz de halkımızdan memnun kalır. Pandemiye rağmen oda olarak biz yıl başından buyana 50-60 tane yeni işyeri kaydı yaptık. İlçemizin nüfusu azalıyor ama işletme sayısı artıyor. Açılan bu yeni işletmeler ilçemizde istihdamı sağlayacak ve ilçe ekonomimize büyük katkı sağlayacak” dedi.

“İLÇEMİZE VE İŞLETMECİLERİNE HAYIRLI UĞURLU OLMASINI TEMENNİ EDİYORUM”

Esnafın zor dönemlerden geçtiğini belirten Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, “Bu mağazayı açan işletmecilerimize bizler hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunuyoruz. İnşallah sorunsuz ve umdukları ticari hayatlarını devam ederler. Ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle işletmecilerimiz çok zor günler geçirdi. Umarım bu hastalıktan biran önce kurtuluruz ve hepimiz normal hayatımıza biran önce kavuşuruz. Ben tekrar bu mağazanın ilçemize ve işletmecilerine hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

“ŞUBELEŞMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Efeler’de uzun yıllardır inşaat sektöründe hizmet verdiğini belirten Latif Çelebi, bir süredir kuruyemiş sektöründe çalışan oğlu Sami Çelebi ile birlikte Çine halkının hizmetinde olacaklarını belirtti. Mağaza Sorumlusu Sami Çelebi de, “Bakliyat, lokum, baharat, şekerleme, kuru meyve, draje ve kahve çeşitlerinden oluşan 200’den fazla ürün ile Çine’de hizmete başladık. Bundan sonra da Aydın’ın farklı ilçelerinde ve Ege Bölgesi’nde şubeleşmeyi hedefliyoruz. Biz bu ilk mağazamızda Çine halkına kaliteli ürün ve ucuz fiyatlarla hizmet vermeye başladık. İnşallah hepimize hayırlı olur” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Çine Çarşı Camii Müezzini Kamil Gündüz’ün yaptığı duanın ardından davetliler Çelebi Kuruyemiş Mağazası’nın açılış kurdelesini kesti. Daha sonra da mağazayı gezen davetlilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler