18 Nisan 2024, Perşembe

Çine’nin zeytinyağı fuarda büyük ilgi gördü

16 Kasım 2016, Çarşamba 14:27

     


Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde, EGEM Platformu’nun organizasyonu ve Muğla’nın ev sahipliyle 10-13 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen ‘9. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri’ne katılan Çine Belediyesi’nin şirketi ÇİPAŞ A.Ş.’nin açtığı stantta satışa sunulan zeytinyağı kısa sürede bitti.

 

Çine Belediyesi’nin şirketi olan ÇİPAŞ A.Ş., zeytinyağında hedeflediği noktaya 2016 yılında ulaştı. Natürel sızma zeytinyağı üretimine öncülük eden ÇİPAŞ A.Ş.’nin Çineli zeytin üreticisinin ürününü halkla buluşturma projesi, beklenin üstünde ilgi gördü.

3-6 Kasım tarihleri arasında Kuşadası'nda gerçekleştirilen Anadolu EXPO 3. Canlı Hayvan Fuarı’nın onur konuğu olan Çine, 10-13 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Ege İlleri Tanıtım Günleri'nde de yer aldı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in katkısı ile iki organizasyonda da Çine'nin tanıtımı konusunda belirlenen hedefe ulaşıldı.

ÇİPAŞ A.Ş.’nin satış sorumlusu Ünal Oral, “İki fuarda da Çine gazozunun, Topçam Madran Suyu'nun tanıtımını yaptık. Bunun yanı sıra Marsyas markası adı altında dolumunu yaptığımız zeytinyağımızın satışını da gerçekleştirdik. Özellikle Ankaralı tüketiciler, Marsyas natürel sızma zeytinyağımızın beklenen, özlenen ve yüksek kaliteli yağ olduğunu söylediler. ÇİPAŞ olarak Anadolu'nun diğer kentlerinde yapılacak olan gıda fuarlarına katılıp ürünlerimizi, özellikle de natürel sızma zeytinyağımızı tanıtmaya devam edeceğiz” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler