28 Mart 2024, Perşembe

Süt Üreticileri Birliği’nin dördüncüsü Çine’de kuruldu

13 Mart 2018, Salı 11:50

     


Çine’de yeni kurulan Çine Süt Üreticileri Birliği, kuruluş aşamasını tamamladıktan sonra ilk genel kurulunu yaptı. Çine Süt Üreticileri Birliği Kurucu Üyesi Ergün Göçen, tek listeyle katıldığı genel kurulda başkan seçildi.

Aydın’ın ilinde dördüncüsü Çine’de kurulan Çine Süt Üreticileri Birliği, Çine Belediye Sosyal Tesisi'nde ilk kongresini yaptı. Kongrenin divan başkanlığını Hacıpaşalar Mahallesi Muhtarı Mehmet Bal yaptı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan genel kurulda yönetim kurulu raporunun okundu ve 11 gündem maddesi ayrı ayrı okunarak oy birliği ile kabul edildi.

“İŞİMİZ SÜT, GÜCÜMÜZ ÜRETMEK”

Kongrede konuşan birliğin kurucu başkanı Ergün Göçen, “İşimiz süt, gücümüz üretici, diyerek yola çıktık. Üreticilerin desteği ile birliğimiz kalkınacak. Süt üreticilerimiz her tülü sorununda yanlarında olacağız. Bir şeyler üretip, ürettiklerini ise iyi şartlarda satıp üreticinin gelir düzeyini yükseltmek her şeyden daha güzel. Kongremize katılan tüm üyelerime ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

YÖNETİM KURULU

Çine Süt Üreticileri Birliği üyelerinin oy kullanmalarıyla seçime geçildi. Birliğe kayıtlı 85 üyeden 62'sinın katıldığı seçimde birliğin Ergün Göçen başkanlığındaki yönetim kurulu, şu isimlerden oluştu: Tayfun Yıldız, Akın Şahin, Davut Çelik, Ferhat Öztürk,

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Şeref Sever, Turan Allale, Hüseyin Sever, Dursun Madran, Mehmet Çoban,

Denetim Kurulu; Osman Batur, Mehmet Şirip, Erdal Altıntaş,

Denedim Kurulu Yedek Üyeler; A.Ali Kemer, Ömer Alıcıoğlu, Zekai Yıldız seçildi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler