25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Ziraat Odası’na VakıfBank Desteği

12 Ağustos 2016, Cuma 09:25

     


VakıfBank, Çine Ziraat Odası ile imzaladığı protokol kapsamında, oda üyesi tarımsal üreticilere özel kredi paketleri sunacak. VakıfBank’ın kredi paketlerinde, oda üyelerinin her türlü tarımsal faaliyet ihtiyaçları karşılanacak ve gelir akışlarına göre kendilerine özel ödeme planları hazırlanacak.

‘Halden anlayan bankacılık’ anlayışıyla tarım bankacılığı alanında özel çözümler sunan VakıfBank, son olarak Çine Ziraat Odası ile kredi protokolü imzaladı. Protokol kapsamında oda üyeleri, bitkisel üretimden hayvancılığa, arazi alımından traktör ve ekipmana kadar her türlü tarımsal faaliyete yönelik ihtiyaçlarını, VakıfBank kredileri ile uygun koşullarda karşılayabilecekler.

HASAT DÖNEMİ ÖDEMELİ KREDİLER

Tarım bankacılığı alanında sunduğu avantajlı uygulamaları ile tarım üreticilerinin hayatını kolaylaştırdığını söyleyen VakıfBank Çine Şube Müdürü Mehmet Bilaloğlu, "VakıfBank bünyesindeki uzman ekiplerimizle yerinde analizler yapıyor ve kişiye özel çözümler sunuyoruz. Hasat dönemi ödemeli krediler ile tarımsal üreticilere ödeme kolaylığı sağlıyoruz. Aynı zamanda üreticilere danışmanlık hizmeti de sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) ve Tarım Bakanlığı’nın hibe destekli kredilerinin yanı sıra tarımla ilgili her alanda üreticilerin, VakıfBank’ın uzman ekipleri tarafından bilgilendirildiğini söyleyen Bilaloğlu, sözlerine şöyle devam etti:

"Bitkisel üretimden süt ve besi hayvancılığına, kümes hayvancılığından balıkçılığa kadar her türlü tarımsal faaliyet yapan üreticilere destek veren VakıfBank, çeşitli hasarlara karşı tarımsal varlıklarını sigortalamak isteyenlere TARSİM Tarım Sigortası hizmeti de sunuyor."

TARIMKART HİZMETİ VAKIFBANK'TA

VakıfBank TarımKart uygulamasıyla ilgili de bilgi veren Mehmet Bilaloğlu, "Giderleri bekletmeden alma fırsatı sunarken, çiftçilerin bu yolla ödemelerini hasat döneminde yapmalarını sağlıyoruz" dedi.

Bilaloğlu, VakıfBank TarımKart uygulamasında çiftçinin 6 aya kadar faizsiz alışveriş avantajı ile akaryakıttan, tohuma, veterinerlik hizmetine kadar tüm tarımsal ihtiyaçları için çiftçinin hizmetine sunacaklarını, müracaat etmek isteyen vatandaşların, VakıfBank'a giderek işlemlerini yapabileceklerini vurguladı. (Yağmur Çağla Efe)







 
Son Eklenen Haberler