19 Nisan 2024, Cuma

Çineli esnafa Yapı Kredi desteği

11 Nisan 2018, Çarşamba 23:13

     


Yapı Kredi, KOBİ’lere yönelik hazırladığı defne ve çam paketleri ile Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı üyelere birçok konuda kolaylık sağlamak için harekete geçti. Bu anlamda Yapı Kredi ve Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı arasında protokol imzalandı.

 

Yapı Kredi, oda ve birliklerle özel anlaşmalar gerçekleştirerek esnaf ile sanatkarlara destek olma çalışmaları kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Odasına kayıtlı üyelere de destek sağlamak için Oda ile protokol imzaladı. Protokolün imza törenine Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güney Ege Bölge Müdürü Murat Kuşoğlu, Yapı Kredi Çine Şube Müdürü Rıza Altınöz, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Vekili Tuğrul Tosun ve yönetim kurulu üyesi Hasan Yıldız katıldı.

 

ESNAF ÇEŞİTLİ AVANTAJLARA SAHİP OLACAK

İş birliği kapsamında Yapı Kredi'nin defne ve çam paketlerine ilk defa üye olanlara ilk yıl için yüzde 50 indirim uygulayacağı bildirilirken, çam paketinin yoğun ve orta yoğunlukta bankacılık işlemlerine sahip KOBİ’lerin, defne paketinin ise işlem yoğunluğu daha az olan müşterilerin ihtiyaçlarına çözüm sağlayacağını ifade edildi. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası üyelerinin, bu paketlerden faydalanmaları durumunda internet ve telefon bankacılığında ücretsiz EFT ve havale, hesap işletim ücreti muafiyeti, nakit destek kredisinde özel fiyatlama, üye iş yeri aidatı muafiyeti gibi çeşitli avantajlara sahip olacakları duyuruldu.

 

AMAÇ ESNAFA DESTEK

Yapı Kredi Perakende Bankacılık Güney Ege Bölge Müdürü Murat Kuşoğlu, "Yapı Kredi olarak geniş şube ağımızın bulunduğu noktalarda sanayi, ticaret ve esnaf odalarıyla anlaşmalar yaparak ülke ekonomisine destek oluyoruz. Esnaf ve sanatkarlar odalarının ihtiyaçlarını yakından takip ederek onlara en uygun çözümleri sunmaya, yanlarında olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullanırken Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ise esnafı destekleyen her kurumun çalışmalarına destek vermeye devam edeceklerini ve esnafın hakkını sonuna kadar korumak için Oda olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler