23 Nisan 2024, Salı

Dinçer: Fuardan memnun

7 Kasım 2016, Pazartesi 15:17

     


Kuşadası Efes Kongre Merkezi'nde 3-6 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Anadolu EXPO 3. Canlı Hayvan Fuarı’na onur konuğu olan Çine Belediyesi, fuarda stant açarak zeytinyağı, Çine Madran Suyu ve Çine gazozunun tanıtımını yaptı.

 

Çine Ziraat Odası ve Çine Belediyesi’nin organizasyonunda sağlanan minibüsler ile Kuşadası'na taşınan Çineliler, fuarı gezdi. Büyükbaş sığır ırkları, küçükbaş koyun keçi ırklarının yanı sıra çiftlik ekipmanları ve teknolojileri, süt ve et teknolojileri, biyogaz ve arıtma sistemlerindeki son yeniliklerin görücüye çıktığı fuarda Çine Belediyesi de stant açtı.

Fuarı değerlendiren Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, “Kuşadası'nda gerçekleşen fuar öncesinde fuarcı arkadaşlar ve Aydın İli Kırmızı Et Üreticiler Birliği Başkanı Altan Bilgen, bize uğradılar. Onur konuğunun Çine olmasını istediler. Çünkü 75 bin büyükbaş ve 25 bin küçükbaş hayvanla Aydının en büyük kırmızı et sağlayıcısının Çine olduğunu ifade ettiler. Biz de bunu kabul ettik. Her alanda köylümüze ve çiftçimize yardımcı olabildiğimiz gibi bunda da Çine’nin canlı hayvanını tanıtmak istedik. Hem ilimizde hem de çevre il ve ilçelerden gelen vatandaşlarımıza Çine’nin markasını tanıttık. Bizim için de iyi oldu. Çine Ziraat Odası ile birlikte de çiftçilerimizi fuara götürdük. Stant kurduk. Zeytinyağımızı, gazozumuzu ve Topçam Madran Suyumuzu gelen vatandaşlarımıza ücretsiz dağıttık. Topçam Madran Suyu'nu birçok kişi biliyor. Zeytinyağı işine yeni girdiğimizden çok fazla bilen olmadığını gördük. Birçoğu fuarda tanıdı. Zeytinyağımıza talep vardı ve satış da yaptık” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler