29 Mart 2024, Cuma

Başkan Uyar esnafın ayağına gidiyor

6 Haziran 2016, Pazartesi 09:18

     


Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Türkiye'de ilk olarak birincisini gerçekleştirdiği ''Çine’den alışveriş yapan kazanıyor” kampanyasının ikincisi için harekete geçen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uyar, kampanyada daha çok esnafın yer alması için esnafı ikna turuna çıktı.

Aydın Denge Gazetesi Yayın Yönetmeni Emin Aydın'ın önerisiyle Türkiye’de ilk olarak Çine’de Esnaf ve Sanatkarar Odası öncülüğünde, Çine Belediyesi ile Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın desteğinde gerçekleştirilen “Çine’den alışveriş yapan kazanıyor” kampanyasının ikincisi gerçekleştirmek için harekete geçen Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, 2. kampanyada daha çok esnafın olmasını ve buna bağlı olarak da daha çok hediyenin verilmesini istiyor.

BAŞKAN UYAR EN AZ 100 ESNAF İSTİYOR

Çine’yi büyük bir AVM’ye dönüştüren 1. kampanya, ilçe ekonomisine hareketlilik getirmiş ve kampanyaya katılan 45 esnaftan toplam 4,5 milyon alışveriş yapılmıştı. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Uyar, kampanyanın ikincisinde en az 100 esnafın yer almasını istediğini ifade ederek, kampanyaya teşvik için esnaf ziyaretleri düzenlemeye başladı. Çinelilere otomobil ve birçok ürün hediye edilen kampanyanın ikincisinde 2 otomobil ve daha çok ödül yer almasını arzu ettiğini söyleyen Başkan Uyar, “100 esnafın altında kalırsak ben bu kampanyayı yapmayacağım. Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdik. Çok da güzel oldu. Esnaf iş yaptı, vatandaşlar hem ihtiyaçlarını giderdi hem de ödül sahibi oldu. Bunun ikincisini daha büyük bir organizasyon ile yapmak istiyoruz. Bu anlamda duyarlı esnaflarımızı kampanyamıza davet ediyoruz. Her şey Çine için. Çine ekonomisi ne kadar iyi olur ise yaşantımız da o kadar iyi olur. Halkımızdan tek isteğimiz esnafımıza sahip çıkması ve ihtiyaçlarını Çine’den görmesidir. Kampanyamız ile bu isteğimize ulaşmıştık, inşallah ikinci kampanyamız ile bu düzeni sürdüreceğiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler