25 Nisan 2024, Perşembe

Çine Hayvan Pazarı ilaçlandı

3 Eylül 2016, Cumartesi 15:33

     


Kurban Bayramı'na sayılı günler kala satıcılara ve alıcılara hizmet verilen Çine Hayvan Pazarı'nda tüm hazırlıklar tamamlandı.

 

Çine'deki hayvan pazarı, Çine Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve Çine Belediyesi işbirliğinde dezenfekte edildi. Pazar için bütün kontrollerin yapıldığını ifade eden Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, kurban satıcılarına ve alıcılarına hayırlı bir pazar geçirmeleri dileğinde bulundu.

 

Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mustafa Ağaran, pazar yerine küpesiz hayvanların girmesinin yasak olduğunu hatırlatarak, "Hayvan pazarının dezenfekte işlemini Çine Belediyesi ile rutin olarak her hafta yapıyoruz. Bayram öncesi hazırlıklarımızı tamamladık. Hayvan pazarına küpesiz hayvan sokulması yasak. Kanunlara uymalıyız. Hayvan pazarı kontrolü belediyeye aittir ama biz de denetim yapıyoruz. İnşallah herkese hayırlı kurban alışverişi olur. Şu an Allah'a çok şükür Çine'mizde hastalık baş göstermedi. Bunun için çalışmalarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler