29 Mart 2024, Cuma

Büyük ödül otomobil

1 Mayıs 2015, Cuma 09:58

     


Türkiye’de ilki yapılacak olan Çine Esnaf Kampanyası’nda geri sayım başladı. Bugüne kadar 45 esnafın ‘ben de varım’ dediği kampanyada büyük ödül olarak, kırmızı renkli Renault Clio marka otomobil verileceği açıklandı.

 

İlçede bulunan büyük alışveriş merkezleri nedeniyle ekonomik durumu bozulan esnafın kalkınması ve halkın ilçeden alışveriş yapmasını sağlamak amacıyla Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası bünyesindeki oda ve kuruluşlar, belediye ve ilçenin önde gelen fikir büyüklerinin de katkısı ile gerçekleştirilecek olan Çine Esnaf Kampanyası için, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Derneği kuruldu. İlçe esnafını canlandıracak, ilçe ekonomisine katkı sağlayacak bu büyük proje için, 42 esnaf başvuruda bulundu.

Beyaz eşya, bilgisayar, tablet, laptop, akıllı telefon, bisiklet ve benzeri birçok ödülün yer alacağı kampanyada, büyük ödül olarak son kırmızı renkli Renault Clio marka otomobil verileceği açıklandı. Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, 8 Mayıs’a kadar ek liste oluşturabileceklerini kampanyaya katılmak isteyenlerin bu tarihe kadar müracaatta bulunabileceklerini ifade etti.

 

İŞTE O KAMPANYA

‘’Kampanyaya katılan esnaftan bir gün içerisinde toplam 100 liralık alışveriş yapan vatandaşlar, ilçenin belirli noktalarında kurulacak olan kampanya noktalarına fişlerini götürerek çekiliş biletine sahip olacak. Örneğin kampanyaya katılan bir esnaftan 30 liralık alışveriş yapan bir kişi kampanyada yer alan başka bir esnaftan 70 liralık alışveriş yaparak bir günde 100 lirayı tamamlarsa, bir çekiliş bileti sahibi olma şansı elde edebilecek. Yani faturanın sayısı değil, toplam faturaların 100 liraya ulaşması önemli olacak. Kampanya sonunda yapılacak olan çekilişte, araba, beyaz eşya ve benzeri birçok hediye sahiplerine kavuşurken, kazanan yine ilçe halkı olacak."

KAMPANYADA YER ALAN 42 ESNAF

Kampanyaya Çine’den katılanlar şöyle açıklandı:

‘’Desen Mobilya, Kardeş Mobilya, Yorulmaz Ticaret, Yörükoğlu Mobilya, Altıntaş Giyim, Özkan Giyim, Nafiz Giyim, Ezgi Butik, Turgay Tekstil, Yelen Pazarlama, Yıldız Ticaret Dayanıklı Ev Aletleri (Arçelik), Öz Karabacak LTM. LTD. (Beko), Ünal Dinçer (Bosch), Üpbüller Ticaret (Profilo), Payze Kuyumculuk, Özkaya Kuyumculuk, Şükran Sarrafiye, Ülgüç Sarrafiye, Çığ Gıda, Murat İletişim, Elif İletişim, Dilek Pastanesi, Özay Kundura, Beyaz Kundura, Ozan Zücaciye, Güler Bisiklet, Pelin Optik, Halis Kabadayı Ticaret Aygaz Bayi, Çakan Pen, Salcı Market, Damla Manav, Umut Izgara Salonu, Umut Market, Akkan Kuruyemiş, Doğa Et Galerisi, Kasap Mehmet Zengin’in Yeri, Forum Oto, Metin Oto, Zaide Madran (seyyar manav), Butik Gökhan, Kayalar Market, Kıvrat Et Galerisi.” (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler