28 Mart 2024, Perşembe

Minik balerinler şov yaptı

31 Mayıs 2016, Salı 11:40

     


Yeni nesillerin pratik zekaya sahip olmaları, hızlı ve doğru karar vermeleri için Mental Aritmetik yöntemi ile 5-12 yaş gurubu çocuklara ders verilen TİAMO Çine Şubesi, yeni adıyla Çine Özel Özbilgi Etüt Merkezi'nde düzenlenen yıl sonu etkinliğinde minik öğrenciler ailelerini eğlendirdi. Miniklerin bale şovu izleyenleri büyüledi.

 

Gönül Sofrası’nda düzenlenen etkinlikte bir araya gelen minik öğrenciler ve aileleri, birlikte yaptıkları kahvaltının ardından gerçekleştirilen eğlenceli oyunlar ile keyifli dakikalar yaşadı. Minik öğrencilerin bale gösterileri izleyenleri büyüledi. Şiir ve şarkıların da söylendiği etkinlikte Mental Aritmetik yönteminin ne kadar faydalı olduğunu velilere göstermek için öğrenciler arasında bir saniyenin altında bir zaman diliminde değişen rakamları toplama yarışı düzenlendi. Öğrencilerin bu yarıştaki performansları takdir topladı.

 

TİAMO’NUN ADI ÖZBİLGİ OLDU

TİAMO Çine Şubesi'nin kurucusu Ayşe Kervan, TİAMO’nun önümüzdeki yıl Özel Özbilgi Etüt Merkezi olarak faaliyet göstereceğini ifade ederken Milli Eğitim’e bağlı olarak eğitim verecek olan Özel Özbilgi Etüt Merkezi’ni Selda Bay ile ortak çalıştıracaklarını açıkladı. Hafıza güçlendirici, dikkat dağınıklığını engelleyen, özgüveni artıran bir eğitim sistemi uyguladıklarını belirten Kervan, algılaması açık çocuklar yetiştirmeye çalıştıklarını ve velilerden olumlu yönde tepkiler aldıklarını söyledi.

 

“ŞİMDİ DAHA İYİ ANLIYORUM”

Eğitim sektöründe 1998 yılından bu yana bulunduğunu söyleyen Selda Bay, amaçlarının Çine’de başarılı öğrenciler yetiştirmek olduğunu ve ayrıca çocukların sosyalleşmeleri ile birlikte vatana millete hayırlı bireyler olmaları için çalıştıklarını söyledi. “Geleceğimizi emanet edeceğimiz en değerli varlıklarımız çocuklarımız” diyen Bay, salondaki kalabalığı görünce, “Özel Özbilgi Etüt Merkezi’nde eğitim vermekte ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.

 

YAZ ETKİNLİKLERİ

Etkinlikte, Özel Özbilgi Etüt Merkezi’nin yaz etkinlikleri de tanıtıldı. Yaz döneminde yaz ödevi çalışmaları, satranç, mangala, tiyatro, futbol, basketbol, bale, jimnastik ve yüzme eğitimi verileceği duyurulurken, öğrenci sayısının kontenjanlarla sınırlı olduğu belirtildi. Etkinlikte, sınavlarda başarılı öğrencilere başarı belgesi ve madalya takdim edildi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler