24 Nisan 2024, Çarşamba

ÖZEL EGE YILDIZLARI ANAOKULU'NDA İLK HEYECAN

31 Ocak 2021, Pazar 12:00

     


2020 - 2021 eğitim ve öğretim yılının birinci dönemi geride kalırken, bu yıl faaliyete başlayan Çine Özel Ege Yıldızları Anaokulu’nda minik öğrenciler ilk kez karne heyecanı yaşadı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Özel Ege Yıldızları‘nda Kovid-19 önlemleri çerçevesinde düzenlenen karne töreninde, öğretmenlerinden karnelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okundu. Minik öğrencilere karneleriyle beraber çeşitli hediyeler verildi.

Özel Ege Yıldızları Anaokulu Müdürü Emel Topdemir, “Pandemi dolayısıyla ailelerimizin katılımı olmadan karne törenimizi gerçekleştirdik. İnşallah bu salgın hastalığın ülkemizde ve dünyada son bulmasıyla ikinci dönem sonunda ailelerimizin de katılımı ile daha coşkulu bir karne töreni yapacağız” dedi.

 

MÜDÜR TOPDEMİR: TEŞEKKÜR EDERİZ

Okul Müdürü Topdemir, “Okul öncesi eğitimin önemini ilke edinen kurumumuz çocuklarımızı bir üst kademeye en iyi şekilde hazırlamak için yapılması gereken tüm eğitim öğretim faaliyetlerini gerçekleştirmektedir. Eğitici ve öğretici etkinliklerle onları bir üst kademedeki öğrenim hayatına hazırlamaktadır. Ayrıca ikinci dönem kayıtlarımız devam etmekte olup, 2021 - 2022 eğitim öğretim yılı için de avantajlı erken kayıtlarımız devam etmektedir. Pandemi dolayısıyla sağlık çalışanlarımıza ve öğretmenlerimize de indirim sağlanmaktadır. Bütün çocuklarımıza ve velilerimize sağlıklı huzurlu günler diler, hepsine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler