29 Mart 2024, Cuma

Başarılı öğrenciler ödüllendirildi

28 Temmuz 2014, Pazartesi 11:20

     


Körfez Dershaneleri Çine Şubesi geçtiğimiz günlerde açıklanan LYS yerleştirme sonuçlarına göre başarılı olan 4 öğrencisini ödüllendirdi.

 

LYS Sınavı'nda başarılı olan Fatma Betül Altaş Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesine, Rahime Akın Muğla Sıtkı Kocaman Tıp Fakültesine, Müşerref Öztürk Adnan Menderes Üniversitesi Tıp Fakültesine, Fatma Yel ise Gazi Üniversitesi Fizik Tedavi Rehabilitasyon bölümüne yerleştirildi.

 

Körfez Dershanesi Yönetim Kurul Başkanı Ali Rıza Akdağ, öğrencilere başarılarından dolayı hediye çeki takdim etti. Akdağ, yaptığı açıklamada, öğrencilerinin çok büyük bir gayret ve azimle çalıştığını söyledi.

 

Başarıları öğrenciler ise, başarılarını düzenli ve verimli çalışmaya borçlu olduklarını belirterek aileleri, dershane ve okul öğretmenlerinin de başarılarında büyük payının olduğunu söyledi.

 

Körfez Dershaneleri Çine Şubesi Müdürü Mehmet Altunkara da, açıklanan sonuçla dershanenin başarılarının tesadüfi olmadığını belirterek, "Bu başarıda kendini eğitime adamış genç, fedakar ve çalışkan öğretmen kadrosunun ve öğrencilere birebir rehberlik hizmeti veren danışmanlık sisteminin katkısı çok büyüktür. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Çine’de eğitim kalitesi her geçen gün artarak devam ediyor. İnşallah bundan sonra da yapacağımız koordineli çalışmaların neticesinde eğitimde daha iyi yerlere geleceğiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler