20 Nisan 2024, Cumartesi

AK Partili kadınlar öğretmenleri unutmadı

25 Kasım 2016, Cuma 17:00

     


AK Parti Çine Kadın Kolları Teşkilatı, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’nu ziyaret etti. AK Partili kadınlar, okuldaki öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

 

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza ve yönetimi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Çine Mustafa Türkoğlu Ortaokulu’nda görevli öğretmenlere sürpiz bir ziyaret gerçekleştirdi. Öğretmenlerin gününü kutlayan kadınlar, okul hakkında da bilgi edindi. Günün önemi ve anlamı anısına okul bahçesine iki çam fidanı dikildi.

 

BÜTÜN ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Nurten Payza, “Bu yıl Öğretmenler Günü’nü Mustafa Türkoğlu Ortaokulu'muzda kutladık. Her yıl farklı okullardaki öğretmenlerimizle buluşmak istiyoruz. Okulumuz hakkında Okul Müdürü Mustafa Uğurlu öğretmenimizden okulun çok başarılı olduğunu ve 7 çocuğumuzun bu sene Fen Lisesi’ni kazandığını öğrendik ve mutlu olduk. Çine’mizin bütün okullarının başarılı olduğuna ve gelecekte de başarılarının devam edeceğine inanıyoruz. AK Parti Kadın Kolları olarak yılmadan, usanmadan, gayret göstererek, Türk milletinin geleceğini inşa edecek çocuklarımız için canla başla koşuşturan ve onlara eğitim veren bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü canı gönülden kutluyoruz” dedi. (ARİF ALİ UYGUÇ)







 
Son Eklenen Haberler