28 Mart 2024, Perşembe

Bosch’tan Akçaova İlkokulu'na 7 klima

25 Ağustos 2016, Perşembe 09:01

     


Bosch firması, ‘Eğitime yüzde yüz destek kampanyası’ kapsamında Akçaova İlkokulu’na 7 klima hediye etti.

 

Yaklaşık bir buçuk yıl önce açılan, araç ve gereç eksiklikleri bulunan Akçaova İlkokulu, anasınıfı öğretmeni Şerife Demirbaş'ın girişimleri ve Bosch firması yöneticilerinin duyarlılığı sonucunda klimaya kavuştu. Öğretmen Demirbaş, okulun klima eksikliğini gidermek için 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nın başında birkaç firmaya mail göndererek klima ihtiyaçlarının bulunduğunu bildirdi. Dönem sonunda okulu arayan Bosch firması yetkilileri, bu isteğe olumlu cevap verdi.

Bosch firmasının yetkilileri, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik’le görüşerek gerekli yazışmaların tamamlanması için istekte bulundu. Çine Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çine Kaymakamlığı'ndan devlet okulu olduğuna dair alınan belgelerin gönderilmesi sonucunda Bosch yetkilileri, okula gelerek gerekli ölçüleri aldı ve daha sonra Akçaova İlkokulu’na 7 klima hediye etti.

MÜDÜRDEN TEŞEKKÜR

Bosch firmasının, müracaatlarına olumlu yanıt vermesine sevindiklerini söyleyen Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik, “Okulumuz yeni açıldığı için birçok eksiğimiz var. Bunlardan biri de sınıflarımızda klima eksiği idi. Çocuklarımız, sıcaklardan olumsuz etkileniyordu. Buna çözüm arayan okul öğretmenlerimiz, klima için firmalara müracaat etmek istediklerini söylediler. Ben de izin verdim ve öğretmenlerimiz birkaç firmaya mail atarak klima ihtiyacımızın olduğunu bildirdiler. Yıl sonuna doğru Bosch firmasının yetkilileri bizi aradı ve talebimize cevap verdi. Devlet okulu olduğumuza dair belgeler göndermemiz söylediler. Belgeleri firmaya gönderdik ve gelip okulda ölçüleri aldılar. Okulumuza 7 klima hediye ederek montaj işlemini gerçekleştirdiler. Bu klimaların okulumuza takılmasında emeği geçen başta anasınıfı öğretmenimiz Şerife Demirbaş, Müdür Yardımcısı Huriye Karademir ve Bosch firması yetkililerine çok teşekkür ederim” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler