25 Nisan 2024, Perşembe

Hayalini gerçeğe dönüştürdü

23 Mayıs 2016, Pazartesi 18:12

     


Çine’de 12 yıldır eğitim sektörünün içinde yer alan Seçil Özdemir, hayalini kurduğu eğitim merkezine kavuştu. Seçil Özdemir’in açtığı İlk Tercih Etüt Merkezi, ilçenin Milli Eğitime bağlı ilk etüt merkezi oldu.

 

İlk Tercih Etüt Merkezi, düzenlenen törenle açıldı. Açılışa, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan, Çine Atatürk İlkokulu Müdürü Özgür Soğancı ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta davetlilere içecek ve yiyecek ikram edildi. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlk Tercih Etüt Merkezi’nin çocuklara eğitimde çok şeyler katacağına inandığını söyledi.

 

İLK VE TEK EĞİTİM MERKEZİ

Seçil Özdemir, 12 yıldır eğitimin sektörünün içerisinde olduğunu belirterek, hep hayalini kurduğu kendi eğitim merkezine sahip olmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi. 6 derslik ile ilkokul ve ortaokul öğrencilerine eğitim verdiklerini ve başarılı olmak için gayret göstereceklerini ifade eden Seçil Özdemir, İlk Tercih Etüt Merkezi’nin ilçede Milli Eğitim Bakanlığına bağlı ilk Etüt Merkezi olduğunu söyledi. Özdemir, ayrıca öğrencilerin huzuru, refahı ve en iyi şekilde eğitim almaları için hiçbir masraftan kaçınmadığını ve eğitim için uygun bir ortam hazırladıklarını belirtti. 10 kişilik öğretmen kadrosu ile öğrencilerin eğitimde başarılı olmaları için ellerinden gelenin fazlasını yapmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacaklarını ifade eden Özdemir, öğrencileri kolejlere ve TEOG sınavlarına en iyi şekilde hazırlayacaklarını söyledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler