19 Nisan 2024, Cuma

Polis eşlerinden eğitime destek

22 Şubat 2015, Pazar 17:00

     


Polis Eşleri Kaynaşma-Yardımlaşma Derneği (PEKAY) Aydın Şubesi, üniversitede okuyan yardıma muhtaç 36 polis çocuğuna burs verecek.

 

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis eşlerinin oluşturduğu PEKAY Aydın Şubesi, üniversitede okuyan teşkilat mensuplarının çocuklarına eğitim desteği sağlamak için yemekte bir araya geldi. Çine’deki Köfteci Dede Tesisleri’nde yapılan etkinliğe, PEKAY Aydın Şube Başkanı Aydın İl Emniyet Müdürü Adnan Taşdan’ın eşi Gamze Taşdan, Çine İlçe Emniyet Müdürü Fatih Demiray ve eşi Dilek Demiray ile birlikte 17 ilçeden polis eşleri katıldı.

Polis eşleri arasında birlik, beraberlik ve kaynaşmayı sağlamak için her ay etkinlikler düzenlediklerini belirten PEKAY Aydın Şube Başkanı Gamze Taşdan, “PEKAY olarak her ay düzenlediğimiz etkinlikle şehit, malul ve yardıma muhtaç teşkilat mensuplarımızın üniversitede okuyan çocuklarına eğitim desteği sağlamak için bir araya geliyoruz. Bugün düzenlediğimiz etkinlikten elde edeceğimiz gelirle üniversitede okuyan yardıma muhtaç 36 çocuğa aylık 100 lira burs vereceğiz. PEKAY olarak etkinliklerimizle eğitime destek olmaya devam edeceğiz” dedi. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler