25 Nisan 2024, Perşembe

Öğrenciler belgelerini aldılar

21 Ocak 2017, Cumartesi 10:29

     


Çine Atatürk İlkokulu'nda, sosyal, kültürel, ve sanatsal etkinliklerde üstün başarı gösteren 15 öğrenci, iftihar belgesiyle ödüllendirildi.

 

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı ilk yarısının son gününde Çine Atatürk İlkokulu bahçesinde gerçekleştirilen karne töreninde, derslerinde üstün başarı göstererek derece elde eden öğrenciler ödüllendirildi.

Törende konuşan Atatürk İlkokulu Müdür Özgür Soğancı, “Okulumuzda gerçekleştirilen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin etkili, kalıcı ve verimli olabilmesi, öğrenci, öğretmen ve velilerin yıl boyunca iş birliği içerisinde çalışmalarına bağlıdır. Okul dışı zamanlardaki eğitim ve öğretim ve sosyal faaliyetlerin sürdürülmesi ve bu faaliyetlerin okul içi öğrenmelerle köprü kurularak bir bütün oluşturulması ise öncelikle velilerin öğrencilere desteği ile mümkün kılınacaktır. Bu bağlamda kazanımların ders dışı eğitim öğretim faaliyetlerinde ev ödevleri veya sosyal faaliyetler yoluyla öğrencilere kazandırılması, ayrı bir önem taşımaktadır” dedi.

Soğancı konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Yarıyıl tatilinde test çözme, özet çıkarma gibi öğrenciyi tek bir alana yönlendiren ev ödevleri verilmesi yerine, öğrencinin kendisini tanıması, geliştirmesi ve sosyalleşmesine katkı sağlayacak sanatsal, kültürel, sportif ve bilimsel faaliyetlere katılması teşvik edilmelidir. Bu çerçevede, kitap okuma, film izleme, müze ve tarihi mekan gezileri ile toplumsal yardımlaşma ve dayanışmayı destekleyici faaliyetlerin tavsiye edilmesi uygun olacaktır” diye konuştu.

 

İFTİHAR BELGESİ ALAN ÖĞRENCİLER

Çocuk Kitabı Yazarı İkra Doğa Kartal, Resim Yarışması İl Birincisi Cavit Ataköy, Resim Yarışması İlçe Birincisi Yüksel Teker ve İlçe Üçüncüsü Gaye Serter. İlçe Meclis Başkanı Sudenaz Harmankaya, Hentbol İlçe Üçüncüsü Yağmur Bilge Işık, Çiğdem Gürdeniz, Esila Erçin, Gülper Kuru, Nur Nehir Atıgan, Gönül Özlem Ortak, Nilda Ünal, Seyembüke Aktaş, Beril Büşra Şahin, Melika Yavuz ve Eyşan Gider.  (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler