26 Nisan 2024, Cuma

Miniklerin videoları izlenme rekoru kırıyor

21 Ocak 2017, Cumartesi 15:20

     


Çine’de İngilizce eğitim veren AKD KIDS Anaokulu'nda geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada yayınlanan videolar, izleyiciler tarafından yoğun ilgi gördü.

Dünya Engelliler Günü için hazırlanan ‘’ Resme bir daha bak’’ başlıklı kamu spotu ve evrensel çocuk haklarını konu alan ‘’We are the world, we are the children’’ (Biz dünyayız, biz çocuklarız) ismini taşıyan video, sosyal medyada izlenme rekoru kırıyor.

Çalışmaların içeriği ve amacı hakkında açıklama yapan AKD KIDS Müdürü Hakan Pala, “Günümüzün toplumsal yapısına bakıldığında, hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşandığını görüyoruz. İnsan ilişkileri sorunsalı, eskiye nazaran daha da göze çarpıyor. Biz hem başarılı hem de merhamet duygusuna sahip insanların topluma faydalı olabileceğini düşünüyoruz. Tam bu noktada eğitimin ilk basamağını oluşturan okul öncesi dönemde, çocuklarımıza, değerler eğitimi çerçevesinde saygı, sevgi, görgü kurallarını, evrensel ahlakı ve buna bağlı olarak iyi erdemi, onların düzeyine inerek öğretiyoruz. Eğitim sahasında oluşturduğumuz huzur ortamını öğrencilerimize aşılayarak onların içindeki sevgi duygusunu artırmaya ve ileride merhamet duygusuna sahip, başarılı ve saygın bireyler olmalarına temel sağlayacak değerleri oluşturmaya çalışıyoruz. Bu nedenle Çine AKD KIDS ailesi olarak, günümüzde var olan sorunlara bir nebze olsun seslenebilmek ve insanları bu konularda (özellikle çocuklarla alakalı kısımda) bilinçli düşünmeye sevk etmek için bu çalışmaları ortaya koyarak sosyal farkındalık oluşturmak istedik. Bu konudaki hassasiyetimizi eğitim süresince devam ettireceğiz” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler