19 Nisan 2024, Cuma

400 öğrenci müjdesi

20 Ağustos 2015, Perşembe 08:30

     


AK Parti Çine İlçe Danışma Meclis Toplantısı’nda konuşan AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine’ye 2 sene içerisinde 400 öğrenci kapasiteli ADÜ Çine Meslek Yüksekokulu'nun bankacılık ve sigortacılık bölümüne öğrenci alınacağı müjdesini verdi.

Son yapılan genel seçimlerde CHP ile aralarında bir önceki seçimde oluşan 8 bin 500’lük farkı bin 200’e indirdiklerini ve 38 mahallede birinci parti olduklarını söyleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Çine Belediyesi’nin alınabileceği algısını oluşturduklarını ve çok çalıştıkları takdirde bunun gerçekleşeceğini belirtti. AK Parti’nin Çine’ye büyük yatırımları bulunduğunu söyleyen Başkan Tosun, şunları söyledi:

“2002’den bu yana AK Parti Çine’de büyük yatırımlara imza attı. Adnan Menderes Barajı, Organize Sanayi Bölgesi, Aydın-Muğla bölünmüş yol çalışması, Vergi Dairesi binası, özellikle başta Çine Madran Anadolu Lisesi olmak üzere okullar, Çine Meslek Yüksek Okulu. Şuanda yapımına devam eden Çine Ovası Sulama Şebeke inşaası, Çine Ovası toplulaştırma, Gökbel Barajı gibi yatırımlar hızla sürdürülüyor. Size buradan bir müjde vermek istiyorum. Çine Meslek Yüksek Okulu Bankacılık ve Sigortacılık bölümüne öğrenci almaya başlayacak. Birinci yıl 200, ikinci yıl 200 olmak üzere toplam 400 öğrenci kapasiteli bir bölüm olacak. Çine’ye hayırlı uğurlu olsun.”

Başkan Tosun ayrıca, “Tapu mağdurları, Adliye Sarayı, Gürlen Barajı ve mahallelerde DSİ tarafından yapılacak olan göller ve bentler ile Karayolundan kaynaklanan sorunlar, Madran Anadolu Lisesi Yurdu ve okulun Fen Lisesi’ne dönüştürülmesi hususlarında ısrarlı takibimiz devam edecektir” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler