25 Nisan 2024, Perşembe

Kız öğrencilerden yaşlılara ziyaret

19 Aralık 2018, Çarşamba 13:02

     


Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerden oluşan bir grup Aydın Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki yaşlıları ziyaret ederek, onlarla sohbet etti.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Değerler eğitimi ve sosyal etkinlikler dersi kapsamında gerçekleştirilen ziyarette yaşlı insanların kendilerini yalnız hissetmemelerini ve bir nebzede olsa mutlu olmalarını sağlamak istediklerini belirten okul bilişim teknolojileri öğretmeni Güngör Köprücü, “Yaşlılarımız birlik ve beraberliğimizi simgeleyen en kutsal değerlerimizin başında gelmektedir. Hepimizin ortak paydası insan olmaktadır ve bir gün hepimiz yaşlanacağız. Yaşlılarımızla onların deneyim ve birikimlerini paylaşmalı, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarını imkân sağlamalı, toplum için ne kadar değerli olduklarını anlamalarını ve yaşama sevinçlerini kaybetmemelerini sağlamalıyız. Bu, toplumumuzun saygın bireyleri olan yaşlılarımıza karşı ortak sorumluluğumuzdur. Unutmayın ki bir gün herkes yaşlanacaktır. Bu ziyaretimiz ile birlikte öğrencilerimiz, saygı, vefa, yardım severlik duygularını geliştirerek mutlu, gururlu ve vefalı bir birey olmanın onurunu bu anlamlı ziyaret esnasında yaşamış oldular” diye konuştu.

 

AYYILDIZ: MUTLUYUZ

Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Cevriye Ayyıldız ise “Okulumuz öğrencileri mesleki eğitimlerine verdikleri değer ve önem kadar sosyal sorumluluk projelerine karşıda bir o kadar duyarlıdırlar. Okulumuz da gerçekleştirilecek olan bu projelerde tüm öğrencilerimiz hiç düşünmeden etkinliğin bir parçası olmak istediklerini belirtiyorlar. Okul yönetimi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimize bu düşünceleri benimsettiğimizi görmekten mutluyuz” dedi. (LÜTFİYE YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler