25 Nisan 2024, Perşembe

Her okula ihtiyaç

16 Kasım 2018, Cuma 16:11

     


Çine Cumhuriyet İlkokul çıkış kapısı önüne konulan demir korkuluklar ile çocukların aniden yola fırlayarak olası trafik kazalarının önüne geçildi.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine'nin cadde üzerindeki okullarından birisi olan Cumhuriyet İlkokul'unda okuyan öğrencilerin okulun çıkış kapısından aniden yola fırlamalarını önlemek amacıyla kapı önüne demir korkuluklar inşa edildi. Demir korkuluklar ile olası trafik kazalarının önüne geçilirken, okuldaki güvenliğin artırılması velileri sevindirdi.

 

ÇOCUKLAR DAHA GÜVENDE

Çine Cumhuriyet İlkokul Müdürü Korhan Karaca, "Okulumuz cadde üzerinde bir okul. Çocuklarımız yaş itibarı ile daha küçükler. Okul bahçesinde oyunlar oynuyor. Okul giriş çıkışlarda dikkat dağınıklığı yaşayabiliyorlar. Buna çözüm olarak çıkış kapısı önüne çocukların ani çıkışlarını engellemek ve yol trafiğine dikkat etmeleri için demir korkuluklar inşa ettik. Demir korkuluklar yine bir velimiz olan Erdinç Güler tarafından yaptırıldı. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Velilerimizin içi daha da rahatladı. Çocuklarımızda demir korkuluklar sayesinde artık ani çıkışlar yaparak olası trafik kazalarına maruz kalmaktan kurtulmuş oldu" diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler