28 Mart 2024, Perşembe

Akçaovalı minikler kütüphanelerine kavuştu

16 Haziran 2015, Salı 09:21

     


Geçen Şubat ayından itibaren kendi binasında eğitim öğretime başlayan Akçaova İlkokulu, öğrencilerinin rahatça kullanabilmesi için kendi kütüphanesini oluşturdu.

 

Kütüphane açılışına, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ , Çine İlçe Kütüphane Müdiresi Şenay Hızır, Akçaova Ortaokulu Müdürü Ercan Kızılarslan, Akçaova İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik ve öğretmenler katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Akçaova İlkokulu’nun yeni kütüphanesine kavuşmasından büyük mutluluk duyduğunu dile getirirken, “Kütüphanenin açılmasına katkısı olan başta İlkokul Müdürümüz Seyfettin Çelik olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Çelik ise “Kendi imkânlarımızla oluşturduğumuz kütüphanemiz minik öğrencilerimize hayırlı olsun. Katkılarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, Kütüphane Müdiresi Şenay Hızır, Akçaova Ortaokulu Müdürü Ercan Kızılarslan ve okul öğretmenlerine çok teşekkür ederim” diye konuştu. Ayrıca Çelik, kütüphaneye tüm halktan da destek beklediklerini dile getirdi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler