25 Nisan 2024, Perşembe

Akçaova ‘şiir’ tadında bir gece yaşadı

16 Haziran 2015, Salı 09:23

     


Akçaova Ortaokulu öğrencileri, 2014-2015 yılı Eğitim ve Öğretim Yılını ‘şiir gecesi’ ile uğurladı.Türkçe Öğretmeni Aslıhan Kilislioğlu’nun hazırladığı ‘ve söz bitmedi daha’ adlı şiir dinletisine, şube müdürleri, okul müdürleri, çeşitli okullardaki öğretmenler, Akçaovalılar ve çok sayıda davetli katıldı.

Dinleti öncesi görevli öğrenciler, misafirlere dörtlüklerden oluşan sürpriz mini hediyeler dağıttı. Akçaova Ortaokulu çok amaçlı salonunda düzenlenen dinleti, İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından Akçaova Ortaokulu Müdürü Ercan Kızılarslan’ın konuşmasıyla devam etti. Ercan Kızılarslan, “Şiir, hayatımızın bir parçasıdır. Duygu ve düşüncelerimizi anlatmanın en güzel ve ahenkli yolu şiirden geçer” dedi.

Gecede Hacer Çetin Kardelen, Yağmur Kızılarslan Sol Yanım Acıyor Anne, Burak Menteş Sakarya, Musa Akalın Serenad, Dilara Özgür Ben Sana Mecburum adlı şiirlerini okurken, Büşra Cesur ve Alper Arslan, arkadaşlarına şarkı söyleyerek eşlik etti.

‘Cici kızlar’ adlı müzikli gösteri de misafirleri eğlendirdi. Şiirlerin yanı sıra slayt ve video gösterileriyle dinletiye renk katıldı. Dinletiyi düzenleyen Türkçe Öğretmeni Aslıhan Kilislioğlu’nun da ‘’Mırıldanmalar’’ adlı şiiri okuduğu gecede, Akçaova Ortaokulu Sosyal Bilgiler Öğretmeni Oğuz Dirik gitar ve Müzik Öğretmeni Gülşah Canbaz viyola çalarak, dinleyenlere neşeli bir gece yaşattılar. Dinleti ardından şube müdürlerinin tebriki ve hatıra fotoğraf çekimleri ile gece sonlandırıldı. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler