29 Mart 2024, Cuma

ÇİNE AKD KIDS'te 2019-2020 yeni eğitim-öğretim yılı kayıtları devam ediyor

14 Temmuz 2019, Pazar 11:40

     


Çine’de 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında hizmet vermeye başlayan ilçenin İngilizce eğitim veren ilk ve tek özel anaokulu Çine AKD KIDS’te 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için erken kayıt dönemi devam ediyor.

 

Sınırlı kontenjanlarının olduğunu söyleyen Çine AKD KIDS Okul Müdürü Tufan Tolga Esin, “Okulumuzdaki kontenjan sayısı, diğer anaokullarına göre daha sınırlı durumda. Eğitimin yapısını en aza ve özele indirgeyerek öğrencilerimizin okulumuzdan aldığı verimi maksimuma ulaştırmayı hedefliyoruz. Bundan dolayı veli adaylarımıza, hem erken kayıt indirimlerinden hem bu eğitimden faydalanmalarını hem de devletin özel okullara verdiği ‘teşvik’ten yararlanmaları hakkında yardımcı olmak istiyoruz” dedi.

 

VELİLERİ OKULUMUZA DAVET EDİYORUZ

Okulun eğitim sistemi hakkında konuşan Müdür Esin, “Velilerimize merak ettiği diğer konularda erken kayıt döneminde okulumuza görüşmeye geldiklerinde yüz yüze ayrıntılı bilgi veriyoruz. Çine’de bu yıl dördüncü senemiz. Okulun eğitim programında İngilizce, müzik ve dans eğitimin yanında bilişsel gelişimi arttıran yeni eğitim materyalleri ile okuldaki eğitim sürecine daha çok katkıda bulunacak bir sistem oluşturduk.Eğitim süreci içinde oluşan temel İngilizce eğitimi ve ‘Değerleri Eğitimi’ çerçevesinde öğrencilerimize kazandırdığımız davranış modellerinin yanında onların zihinsel gelişimine doğrudan etki edecek akıl oyunları, bilim deneyleri, mental aritmetik, robotik kodlama ve uygulama dersleri, çok amaçlı- uygulamalı akıllı masalar, iş ve teknik eğitimi adı altında derslerle öğrencilerin kendi oyuncuklarını yapabilecekleri sistemler, el ve göz koordinasyonu geliştirici kurulumlar, satranç eğitimi vb. birçok yeni materyal ve uygulama modelleri okulumuz eğitim sistemi içinde yer almaktadır.Uyguladığımız etkinlikleri velilerimiz sosyal medya üzerindeki hesabımızdan takip edebilirler” diye konuştu. Erken kayıt dönemi ve devlet teşviği hakkında okulda daha ayrıntılı bilgi vereceklerini belirten Pala, 3-6 yaş arası çocuğu olan ve çocuğunu anaokulu göndermek isteyen velileri okula davet ettiklerini de sözlerine ekledi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler