26 Nisan 2024, Cuma

Atatürk İlkokulu öğrencilerinden tiyatro şöleni

13 Haziran 2016, Pazartesi 17:00

     


Çine Atatürk İlkokulu 4 B sınıfı öğrencileri, Çine Kültür Merkezi’nde; “Beslenme Çantası”, “Akıllı Eşek” ve “Güzel Kızlarım” adlı tiyatro oyunlarını sergiledi. Tüm öğrencilerin katılımı ile gerçekleştirilen oyunlar, velilere ve tiyatroseverlere eğlenceli dakikalar yaşatırken, öğrenciler başarılı performansları ve kostümleri alkış topladı.

İlkokula veda edecek olan 4-B sınıfı öğrencilerinin sınıf annesi Şenay Güner, “Öğretmenimiz Salih Bozkurt’un, 4 yıl önce birinci sınıftaki çocuklarımızı kalemi nasıl tutmaları gerektiği konusundaki bilgilendirmesi daha dün gibi gözlerimin önünde. 4 yıl nasıl geçti anlayamadım. Çocuklarımızın eğitiminde bizlere ve onlara gösterdiği sabırlı katkılarından dolayı öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Okul Müdürü Özgür Soğancı ise eğitimin sadece ders ile sınırlı kalmadığını, sosyal etkinliklerle de desteklenmesi gerektiğini belirterek, “Bu konuda en iyi uygulamaları ve örnekleri öğretmenimiz Salih Bozkurt’un gösterdiğini biliyor ve başarılarının devamını diliyorum”” dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler