19 Nisan 2024, Cuma

Milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u andık

13 Mart 2017, Pazartesi 13:40

     


İstiklal Marşının kabulünün 96. yıl dönümü, Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin düzenlediği, ''12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı“ ile kutlandı.

 

Çine Belediye Kültür Merkezi'nde saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından başlayan programda güne özel oratoryo gösterisi damga vurdu. Öğrencilerin performansı izleyenleri büyülerken, öğrenciler alkış yağmuruna tutuldu. İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un anıldığı programda İstiklal Marşı şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere protokol üyelerince hediyeleri takdim edildi. 

 

''12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programı’na, Çine Kaymakamı Özkan Demir, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Soydan Hekim, Askerlik Şube Başkanı Cuma Ali Nacak, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, öğretmenler, sivil toplum kuruluş temsilcileri, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve öğrenciler ve velileri katıldı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler