29 Mart 2024, Cuma

“Çocuklarınız, çocuklarımızdır”

11 Eylül 2015, Cuma 19:08

     


Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası’nda toplanan okul servis şoförleri, velilere seslenerek, “Çocuklarınız, çocuklarımızdır” dedi.

Çine Şoförler ve Otomobilciler Oda Başkanı Bircan Öter, tüm öğrencilerin mutlu ve başarılı bir yıl geçirmesini diledi ve öğrencilerin mutluluğu, huzuru ve güvenliği için var olduklarını dile getirdi. En iyi hizmeti vermenin çabası ve gayreti içerisinde olduklarını söyleyen servis şoförleri, velilere seslenerek, emanetlerini en iyi şekilde koruyacaklarından şüpheleri olmamasını istedi.

Toplantıda, ailelerin ve taşıma esnafının mağdur olmaması için servis sözleşmesi yapma kararının en uygun karar olduğu görüşünde birleşildi. Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bircan Öter, servisçilere ve ailelere hatasız, kazasız ve belasız bir sezon geçirmelerini diledi.

Bütün servislerin yıl boyunca denetleneceği bildiren Öter, velilere seslenerek, “2015-2016 yılı eğitim ve öğretim sezonu içerisinde bize emanet ettiğiniz çocuklarımızın en iyi şekilde güvenli ve huzurlu taşınmalarını sağlayacağımızdan hiç şüpheniz olmasın” dedi. (GÜLSER BAŞKURT)







 
Son Eklenen Haberler