29 Mart 2024, Cuma

Kaymakam Demir, Çine’nin ilk özel okulunu ziyaret etti

10 Ekim 2016, Pazartesi 12:13

     


İlçedeki bazı okulları ziyaret eden Çine Kaymakamı Özkan Demir ve Çine İlçe Milli eğitim Müdürü Sait Şakir Üstündağ, bu yıl hizmete giren ve Çine’nin ilk özel okulu olan Marmara Koleji'ne de konuk oldu.

 

Demir, Çine Marmara Koleji'nde Müdür Şenol Usta’dan bilgi aldı. Sınıfları dolaşan ve öğretmenler odasında eğitimcilerle sohbet eden Kaymakam Özkan Demir, “Çine’de eğitim çıtasının yükselmesine örnek olursunuz ve inşallah çıtamız yükselir. Bu noktada sizlere önemli bir görev düşüyor. Bu anlamda sizler yeni bir misyon üstlenmiş oldunuz. Çine’de nüfusun azaldığından bahsediyoruz. Aydın’a göç veren bir ilçeyiz. Biz elimizden geleni yapamaya çalışıyoruz ama muhakkak eksiklerimiz var. Eksiklerimizin bir kısmını siz de tamamlarsanız Çine daha yaşanılabilir bir yer olursa biz de bundan memnun oluruz. Bizim için bir fark yaratacaksınız. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

Ekip olarak aldıkları sorumluluğu fazlasıyla bildiklerini söyleyen Şenol Usta, “Arkadaşlarımızın çoğu Çineli. Bu işi biliyorlar. Özgüvenleri tam. Kendileri eğitimci. Çocuklarımızı çok iyi yetiştireceklerine kendileri de karar vermiş durumda. İnşallah önümüzdeki günlerde ve yıllarda güzel işlerin altına imza atacağız” dedi. (SEZGİN MADRAN)







 
Son Eklenen Haberler