18 Nisan 2024, Perşembe

Atalarının eşyalarını sergilediler

7 Kasım 2016, Pazartesi 09:10

     


Çine Atatürk ve Hüseyin Özkan İlkokulu'nda gerçekleştirilen 'Geçmişten Günümüze' adlı sergide minik öğrenciler dede ve ninelerinden kalan eski eşyaları sergiledi.

 

Çine Atatürk İlkokulu ve Hüseyin Özkan İlkokulu'nda gerçekleştirilen sergiye katılan büyükler, geçmişte kullandıkları eşyalar ile nostalji yaşarken öğrenciler de hiç kullanmadıkları eşyaları görme fırsatı buldu. Hüseyin Özkan İlkokulu'ndaki sergi 4. sınıf öğretmenleri Emine Güler Gökçen, Hasan Karagöz, Emir Çavuş, Seda Erdoğan Usta tarafından gerçekleştirilirken Çine Atatürk İlkokulu'ndaki sergiyi organize eden 4/D sınıf öğretmeni Şennur Solak, "Sosyal Bilgiler dersinde yer alan 'Geçmişin İpuçları' konusunu, öğrencilerimizin yaşayarak öğrenmelerini istedik. Bu sergide anılarımızı canlandıracak eşyalar var. Öğrencilerimiz bu sergi ile geçmişe ait somut ipuçlarına ulaştı. Emeği geçen bütün velilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

 

Çine Atatürk İlkokulu ve Hüseyin Özkan İlkokulu'nda açılan 'Geçmişten Günümüze' adlı sergi, 10 gün süreyle davetlilerini ağırladı. Her iki okuldaki sergi, hem öğrenciler hem de veliler tarafından yoğun ilgi gördü. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler