19 Nisan 2024, Cuma

Mesleki eğitime teşvik sergisi

6 Mart 2019, Çarşamba 16:11

     


Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi, Namık Kemal Ortaokulu'nda açtığı sergiyle ortaokul öğrencilerine projelerini sundu.

 

Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi, bakanlık desteğiyle gerçekleştirilen Meslek Eğitimine Katılım Sağlama (MEKAS) projesi kapsamında, bu yılın sonunda lise tercihlerini yapacak olan Çine Namık Kemal Ortaokulu 8. sınıf öğrencilerine yönelik sergi açtı. Çine Namık Kemal Ortaokulu'nda kurulan sergide, Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri eğitimini aldıkları mesleki eğitimlerde gerçekleştirmiş oldukları projeleri sergiledi. 8. sınıf öğrencilerinin yanısıra diğer sınıfların da ilgisini çeken sergi yoğun ilgi gördü.

 

Çine Mesleki Eğitim ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Kaçar, "Mesleki eğitime her daim ihtiyaç olduğu gibi şu günlerde daha fazla ihtiyacımız var. Her meslek dalını icra edebilecek eğitimli bireylere ihtiyaç duyduğumuz toplum içerisinde artık mesleki eğitimlerin daha fazla önemsenmesi gerekiyor. Amacımız okulumuzu tanıtmak. Biz bu projeyle ortaokul öğrencilerimizin ayağına geldik. Atölyelerde yaptığımız çalışmalarımızı sergiledik. Okulumuza gelmek isteyen öğrencilere bu şekilde katkıda bulunmak istedik." dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler