20 Nisan 2024, Cumartesi

Anaokulundan “Yerli Malımı Paylaşıyorum” projesi

4 Ocak 2017, Çarşamba 09:55

     


Yerli Malı Haftası Etkinlikleri kapsamında Karpuzlu Anaokulu idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerinin katkılarıyla toplanan gıda ve giyim yardımları, Halep'e götürülmek üzere Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Kale ve Şefik Özpınar tarafından Kızılay Aydın Şubesine teslim edildi.

Teslimat sırasında konuşan Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ümit Kale, "Halep'te yaşanan insanlık dramına sessiz kalmamak için Karpuzlu Anaokulu Müdürlüğümüz, böyle bir proje yapma isteğini bize bildirdi. Biz de yardımların intikali için Kızılay yetkilileriyle görüşerek sahiplerine ulaştırılmasını talep ettik. Buradan kampanyanın sahibi Karpuzlu Anaokulu Müdürlüğü çalışanları ve velilerine, anaokulumuzun projesine destek olan Karpuzlu'muzdaki diğer tüm okullarımızdaki idareci, öğretmen ve velilerimize, ayrıca bize yardımcı olan Kızılay Aydın Şubesi müdür ve çalışanlarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Karpuzlulu yardımseverlerden toplanan yaklaşık yarım ton gıda ve 15 koli giyim eşyası Halep'e gönderilmek üzere Kızılay yetkililerine teslim edildi. (ARİF ALİ UYGUÇ)







 
Son Eklenen Haberler