19 Nisan 2024, Cuma

Çineli çocuklar hem eğlendi hem öğrendi

3 Eylül 2019, Salı 11:49

     


Çine Kültür Derneği 5 yıldır geleneksel hale getirdiği yaz etkinliklerini bu yıl da devam ettirdi. Çocuklar eğlenirken öğrenmenin tadını çıkardı. Eğitim, yüzme, basketbol, eğitsel oyunlar ve doğa gezilerinin olduğu yaz etkinlikleri tamamlandı.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Kültür Dernek Başkanı Mehmet Demir, "Çocuklar için hem fiziksel, ruhsal ve mental gelişimleri açısından katıldıkları etkinlikler büyük önem taşıyor. Sanat, bilim, spor ya da doğa etkinlikleri çocukların bakış açılarının gelişmesini sağladığı gibi kendilerine olan güveni de artıyor. Bilim ve doğa etkinlikleri, satranç, mangala gibi zeka oyunları çocukların yaşadıkları çevreyi daha iyi anlamalarına yardımcı oluyor ayrıca analitik düşünme yeteneği, problem çözme ve sorunlarla başa çıkma becerilerini geliştiriyor" dedi.

 

MATEMATİK KAMPI FARKLI KAZANIMLAR SAĞLADI

Çine Kültür Derneği tarafından gerçekleştirilen matematik kampı ile birlikte öğrenciler eğlenceli bir kamp deneyiminin yanı sıra, farklı atölyelerle tüm gün uygulamalı eğitimler ve eğlenceli matematik etkinliklerine katılma fırsatı buldu. Başkan Demir, doğada uygulamalı olarak gösterilen matematik dersinin öğrencilere farklı kazanımlar ve beceri sağladığını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler