19 Nisan 2024, Cuma

Çine Uğur Lisesi'nde ilk sevinç ilk hüzün

3 Haziran 2016, Cuma 09:34

     


Çine Özel Büyük Uğur Temel Lisesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Yılı sonunda ilk mezunlarını verdi. Liseyi bitiren 72 öğrenci ile okul yöneticileri, ayrılığın hüznünü ve ilk mezuniyetin sevincini bir arada yaşadı.

 

Bu yıl ilk mezunlarını veren Çine Özel Büyük Uğur Temel Lisesi’nin mezuniyet töreni, Çine Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Okulun ilk mezuniyet töreninde hüzün ve sevinç bir arada yaşandı. Bahcesehir Uğur Eğitim Kurumları Bölge Koordinatörü Cengiz Altıntaş, Çine Uğur Lisesi Müdür Şaban Usta ve Çine Milli Eğitim Şube Müdürü Yeter Ortan’ın da katıldığı mezuniyet törenine, okul yönetici ve öğretmenler ile birlikte öğrenci velileri de katıldı.

 

Etkinliğe, mezun öğrencilerin öğretmenlere özel hazırladığı videolar, halk oyunları gösterileri ve Uğur Lisesi Vokal Grubu damga vurdu. Ayrıca bir grup öğrencinin, matematik öğretmeni Mehmet Aycan Dede’ye olan sevgilerini göstermek için hazırladıkları Mehmet Aycan Dede’nin yüz maskeleri ile salona girmeleri salondakileri güldürdü. Mezun 12. Sınıf öğrencileri temsili olarak gerçekleştirilen bayrak ve okul flama teslim töreninde, Türk Bayrağı ve Çine Uğur Lisesi okul flamasını 11. sınıflara teslim etti. Sevincin ve hüznün birbirine karıştığı duygusal anlar, mezun olan 72 öğrencinin kep atma merasimi ile son buldu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler