28 Mart 2024, Perşembe

“Aydın’a büyük çaplı uyuşturucu sevkiyatı mı yapıldı?”

31 Ağustos 2022, Çarşamba 16:12

     


Aydın’da polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarına rağmen bir süre otomobil ile daha sonra da yaya olarak kaçan 2 şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan ve polis ekipleriyle adeta alay eden şüphelilerin tavırları, "Başka bir araçla Aydın’a büyük çaplı uyuşturucu sevkiyatı mı yapıldı?” sorusuna neden oldu.

Olay, İzmir-Aydın Otoyolu Gişelerinde saat 09:00 sıralarında meydana geldi. Aydın’a uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarı alan Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube ve Trafik Denetleme ekipleri, Efeler İlçe girişi yönünde uygulama yaptı. Uygulama esnasında polis ekiplerinin ‘Dur’ ikazına rağmen, 34 EFF 542 plakalı otomobilde bulunan 2 şüpheli kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin takibe aldığı şüpheliler, Aydın-Muğla Karayolu üzerinde bir akaryakıt istasyonuna otomobillerini bırakıp, istasyonun arka kısmındaki tarlaların içine girerek yaya olarak kaçmaya başladı. Ovaeymir Mahallesi sınırları içerisindeki tarlaların içerisinde yakalanan 2 şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan ve yolcu konumundaki kadın Emniyet Müdürlüğü’ne götürülürken, sürücü Enis K. ise, akaryakıt istasyonuna otomobilin yanına getirildi. Şüpheli Enis K.’nın otomobilin anahtarını kaçarken düşürdüğünü söylemesi üzerine, polis ekipleri bu kez kaybolan anahtarı kaçtıkları yönde aramaya başladı. Anahtarın bulunamaması üzerine çilingir yardımıyla açılan otomobilde bir miktar uyuşturucu madde kalıntısına rastlanırken, şüphelilerin yanlarında bulunan ve miktarı henüz belirlenemeyen uyuşturucu maddeyi kaçarken döktükleri tespit edildi.

Gözaltına alınan 2 şüphelinin Emniyetteki sorgusuna devam edildiği öğrenilirken, polis ekipleri ile adeta dalga geçen zanlıların korktukları için kaçtıklarını ifade ettiği öğrenildi. Çok sayıda Narkotik Şube Müdürlüğü ekibini peşine takan zanlıların bu hareketi ve tavırları, "Başka bir araçla Aydın’a büyük çaplı uyuşturucu sevkiyatı mı yapıldı?” sorularına neden oldu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler