26 Nisan 2024, Cuma

Alev topuna dönen otomobilden son anda kurtuldular

31 Ağustos 2016, Çarşamba 18:42

     


Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni İskender Bolat ve ailesinin içinde bulunduğu otomobil, tatil dönüşü Manisa-İzmir yolu üzerinde aniden yanmaya başladı. Bolat ailesi, bir anda alev topuna dönen otomobilden son anda kurtuldu.

 

Manisa-İzmir yolunu kullanarak Yalova'da geçirdikleri tatilden dönen Çine Mehmet Emin Ünal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmeni İskender Bolat'ın kullandığı, eşi Dilek Bolat, 7 yaşındaki oğlu Furkan ve 5 yaşındaki kızı Su'nun da içinde olduğu otomobil, Manisa yakınlarındaki Sabuncubeli rampası çıkılırken motor kısmından alev aldı.

Yangını fark eden İskender Hoca, yolun kenarına park ettiği otomobilden eşi ve çocuklarını çıkarırken araç saniyeler içerisinde alev topuna döndü. Diğer araçlardaki vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen trafik ekipleri, yoğun trafik akışı olan yolda önlem alırken itfaiye ekipleri de hem aracı hem de araçtan yol kenarındaki çalılıklara sıçrayan yangını söndürdü. Otomobil kısa sürede demir yığınına dönerken Bolat ailesi, yaşadıkları korkunç olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadı. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler