18 Nisan 2024, Perşembe

Çine’de uyuşturucunun dozu artmaya başladı

30 Ocak 2022, Pazar 11:58

     


Çine’de uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmada son olarak 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlıların gün içerisinde mahkemeye sevk edileceği belirtildi.

 

Çine’de zabıta personeli ve yerel sanatçı N.T.’nin evine yapılan baskında 15 gram esrar maddesi ele geçirilmişti. Tahlil sonuçları temiz çıkan N.T., çıkartıldığı mahkemece serbest bırakılmıştı. Daha sonra Çine'nin tanınmış esnafı M. O., 10 gram kristal uyuşturucu madde ve uyuşturucu kullanma aparatları ile yakalanmış, uyuşturucu ticaretinden dolayı tutuklanarak cezaevine sevk edilmişti.

 

Uyuşturucu ile mücadelesini sürdüren ekipler, aldıkları bir ihbar sonucu ilçeye uyuşturucu getireceği belirlenen şahıslara yönelik saat 22.15 sıralarında bir çalışma yaptı. İlçe girişi Uygulama Noktasında hazır vaziyette bekleyen ekipler, C.A.’nn kullandığı motosikleti durdurdu. C.A. ile yolcu olarak bulunan İ.İ.’nin ve motosiklet üzerinde kapsamlı arama yaptı. Yapılan aramalarda 41 gram metamfetamin diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu maddeye el konulurken, gözaltına alınan 2 şüphelinin ifadesi üzerine V. Y., V.E. ve S. G.’de gözaltına alındı. Gözaltına alınan 5 şüphelinin Nöbetçi Mahkemeye sevk edileceği ifade edildi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler