19 Nisan 2024, Cuma

Hayvan hırsızı yakalandı

29 Ekim 2015, Perşembe 16:18

     


Aydın'da çok sayıda hayvan hırsızlığına karışan Y.B., Aydın jandarma ekipleri tarafından İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Halilbeyli Mahallesindeki bir çiftlikte yakalandı.

Çine’nin Evciler Mahallesi’nde M.U’ya ait 1 adet büyükbaş hayvan, Hallaçlar Mahallesi’nde M.Y’ye ait 1 büyükbaş hayvan, Karpuzlu’nun Abak Mahallesi’nde M.A’ya ait 6 adet büyükbaş hayvan çalınmasının ardından çalışma başlatan Aydın Jandarma Alay Komutanlığına bağlı güvenlik güçlerinin 15 gün süren çalışmasında şüpheli olarak takibe alınan 39 LT 277 plakalı kamyonetin son olarak bulunduğu İzmir’in Kemalpaşa ilçesi Halilbeyli Mahallesindeki bir çiftliğe sabaha karşı operasyon düzenledi.

Operasyonda Y.B. yakalandı. Çiftlikte yapılan aramalarda 100 büyükbaş hayvana ait kulak küpesi ele geçirilirken, çalınan hayvanlar da bu çiftlikte bulundu. Gözaltına alınan Y.B. jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından sevk edildiği İzmir'de çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Jandarma ekipleri ayrıca hayvan hırsızlığı olaylarına karıştığı iddia edilen Ş.Ş, M.B ve S.K’nın yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, çalınan hayvanlar sahiplerine teslim edildi. (MURAT ŞENBAKLAVACI)







 
Son Eklenen Haberler