19 Nisan 2024, Cuma

Kamyonet uçuruma düştü: 4 yaralı

29 Mart 2015, Pazar 16:56

     


Çine'de meydana gelen trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Yarılıların ikisi Çine Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, diğer yaralılar ise ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

 

Kaza, bugün saat 14.30 sırlarında meydan geldi. Sürücüsü henüz belirlemeyen 09 LZ 156 plakalı kamyonet, Kavşit Mahallesi’nde Çine’ye seyir halindeyken, Dutluoluk mevkiinde virajı alamayarak uçurama düştü. Kamyonette bulunan Erol Yörük (45), Erkan Yörük (42), Hüseyin Özkaradeniz (36) ve Kadir Doğan (58), yaralandı. Erol Yörük ve Erkan Yörük, olay yerine gelen Çine İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Büro ekipleri tarafından Çine Devlet Hastanesine kaldırıldı. Daha sonra olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, diğer yaralılar Hüseyin Özkaradeniz ve Kadir Doğan’ı, ilk müdahalesinin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralıların, vücutların çeşitli yerlerinde kırıklar olduğu bildirildi.

 

Çine’deki ambulansın yetersizliğin nedeniyle Aydın ve ilçelerinden olay yerin ambulanslar sevk edildi. Yaralı Kadir Doğan, yaklaşık 15 dakika acı içinde olay yerinde ambulans bekledi. Yaralıların, akrabaları bu duruma tepki gösterdi.

 

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı. (SEZGİN MADRAN/MADRAN AJANS)







 
Son Eklenen Haberler